Maak een afspraak bij De Kliniek voor Mondzorg

Tandartspraktijk in Eindhoven

Voor meer informatie over implantaten, tandprothesen, kronen, bruggen, het Cerec-systeem of MRA neemt u contact op via info@dekliniekvoormondzorg.nl of belt u 040 - 251 45 27.
Ons zorgmailadres voor collega's is: 500085288@lms.lifeline.nl

Inschrijven bij De Kliniek voor Mondzorg

Wilt u zich als nieuwe patiënt aanmelden bij De Kliniek voor Mondzorg? Vul dan uw gegevens in middels dit inschrijfformulier. Nadat we uw inschrijving hebben ontvangen nemen we contact met u op om dit te bevestigen.

Dhr.
Mevr.

Adres

Botenlaan 82

Eindhoven, 5652 CB

info@dekliniekvoormondzorg.nl

040 - 251 45 27

Betaling

De nota’s van uw behandeling dient u bij ons ter plaatse te voldoen. Dit kan per automatische incasso, per pinbetaling of contant. U dient de nota zelf in bij uw zorgverzekeraar. Bij uitgebreide behandelingen waarvoor een machtiging is vereist worden de nota’s rechtstreeks bij de zorgverzekeraar gedeclareerd.

Bereikbaar met het openbaar vervoer

De Kliniek voor Mondzorg is vanaf het centraal station in Eindhoven bereikbaar met de stadsbus nummer 14 richting Veldhoven centrum. Vanaf daar is het nog slecht 5 tot 10 minuten lopen tot de praktijk. U loopt richting de rondweg en de Albert Heijn XL.

Ontevreden over uw behandeling?

Het kan voorkomen dat u vindt dat u onjuist of onzorgvuldig geïnformeerd of behandeld bent. Laat het ons weten en vraag ons om een verhelderend gesprek. Wij leggen graag aan u uit waarom bepaalde keuzes zijn gemaakt.
Bent u niet tevreden? Dan kunt u advies inwinnen bij het Tandheelkundig Informatiepunt (TIP), opgericht door onze beroepsorganisatie, de KNMT. Levert ook dit geen bevredigende oplossing op? Maak dan gebruik van de KNMT-klachtenregeling waarbij wij zijn aangesloten.

Privacy- en cookieverklaring

Bereikbaarheid

Wij zijn van maandag t/m vrijdag bereikbaar van 8:30 tot 12:00 uur en van 13:00 tot 17:00 uur op telefoonnummer 040 - 251 45 27.

Dienst

Nadat u 0900-5437745 heeft gebeld, wordt u door de centrale computer doorgestuurd naar de desbetreffende dienstdoende tandarts. Deze tandarts hoeft niet in de praktijk te zijn. Het kan zijn dat u doorverwezen wordt via een antwoordapparaat. In dat geval hoort u via het antwoordapparaat hoe u verder moet handelen. De tandarts is niet standaard in de praktijk aanwezig na 17:00 uur en tussen 22:00 en 08:00 is de tandarts alleen bereikbaar voor nabloedingen en ongevallen.

Uitgevallen vullingen, kronen, noodvullingen zijn geen spoedgeval, die door de dienstdoende tandarts gezien moet worden, deze kunnen tot de volgende werkdag wachten.

Na het aanhoren van uw probleem, probeert de tandarts de ernst van uw klacht in te schatten. Bij een minder ernstige klacht kan het zijn dat enkel aangeraden wordt te wachten tot uw eigen tandarts weer beschikbaar is, eventueel met het advies een pijnstiller te nemen. Lijkt het ernstiger, dan wordt een afspraak gemaakt in de praktijk van de dienstdoende tandarts.

Uitsluitend op afspraak

Over het algemeen wordt bij een periodiek onderzoek alleen de controle gedaan en eventueel tandsteen verwijderd. Dit betekent dat u voor de overige behandelingen een vervolgafspraak moet maken. Op deze manier kunnen wij zo optimaal mogelijk plannen en de wachttijd beperkt houden.


Afspraak afzeggen

Heeft u een afspraak, maar bent u onverwachts verhinderd? Laat dit minimaal 24 uur van tevoren weten. Indien u de afspraak niet op tijd afzegt, zijn wij helaas genoodzaakt om de gereserveerde stoeltijd in rekening te brengen.


Service
Als het weer tijd is voor de halfjaarlijkse controle sturen wij u per post of e-mail een bericht. Het is ook mogelijk om een nieuwe controleafspraak te maken aan de balie.

Contactgegevens

De Kliniek voor Mondzorg

Botenlaan 82
5652 CB Eindhoven

  040 - 251 45 27

 info@dekliniekvoormondzorg.nl