Het team van onze tandartspraktijk in Eindhoven

Tandarts Marcel Weijland

Sinds 1984 is Marcel Weijland tandarts en sinds 1990 ook werkzaam als implantoloog. In zijn eigen praktijk heeft hij de implantologie en prothetische tandheelkunde naar een hoog niveau getild.

Tot op de dag van vandaag ontwikkelt Marcel nieuwe technieken op tandheelkundig gebied en past deze toe in de praktijk. Hij is dan ook de Cerec specialist binnen onze tandartspraktijk.

KRT- en NVOI-geregistreerd, lid van de KNMT, Big nummer: 69024885702.

 

Tandarts en MRA-specialiste Mirjam Neuteboom

Mirjam Neuteboom is in 1984 afgestudeerd als algemeen tandarts. In onze tandartspraktijk richt zij zich onder andere op de jeugd. Zij is gespecialiseerd in de vroegtijdige behandeling van orthodontische afwijkingen. Sinds 2010 is zij tevens NVTS geaccrediteerd tandheelkundig slaapgeneeskundige. Naast algemene tandheelkunde houdt zij zich dan ook bezig met snurk- en apneuproblemen.

KRT- en NVTS geregistreerd, lid van de KNMT, BIG nummer: 69022960502

Tandarts Henny van de Loo

Henny van de Loo is algemeen tandarts en afgestudeerd in 1980. Vanaf dat moment heeft zij haar eigen praktijk gevoerd in Waalre. Henny is op tandheelkundig gebied breed georiënteerd, maar tandprotheses en kroon- en brugwerk zijn haar specialiteit.

Vanaf januari 2012 heeft Henny haar activiteiten in Waalre beëindigd en zet ze haar praktijk bij ons voort. Hier zijn we natuurlijk zeer verheugd over.

KRT-geregistreerd, lid van de KNMT, BIG nummer: 79021517802.

orthodontie eindhoven de kliniek voor mondzorg tandarts preus

Tandarts Aleksandra Preus

Sinds maart 2015 is Aleksandra bij de Kliniek voor Mondzorg werkzaam.

In 2009 studeerde zij af aan de Poznan University of Medical Sciences. Sinds die tijd is ze in Nederland werkzaam geweest in zowel Eindhoven als 's Hertogenbosch. Haar hart ligt bij de algemene tandheelkunde met als extra aandachtsgebied orthodontie.

Lid van de ANT, BIG nummer: 79913467302

mondhygieniste eindhoven de kliniek voor mondzorg

Tandarts Implantoloog Krzysztof Mlodecki

Sinds 2018 werkt Krzysztof bij ons in de Kliniek voor Mondzorg. 

In 2009 studeerde hij af aan de Poznan University of Medical Sciences. Sinds die tijd is hij in Nederland werkzaam geweest bij een grote kliniek in Best. Daar heeft Krzysztof veel ervaring opgedaan in de implantologie en restauratieve tandheelkunde. In 2012 haalde hij ook zijn Master of Oral Surgery and Implantology in Duitsland.

Lid van de KRT en KNMT, BIG nummer: 79913531802

Mondhygiëniste Marissa Roxs

Marissa Roxs is in 2007 afgestudeerd aan de Hoge School van Utrecht en heeft daarbij haar "Bachelor of Health" behaald. Tijdens haar studie heeft Marissa in verschillende praktijken stage gelopen, ook in het buitenland. Sinds 2007 werkt zij full time als mondhygiëniste.

Lid van de NVM

tandarts in eindhoven preventie assistentes

Preventie assistentes Amanda, Busra en Daniëlle

Amanda, Busra en Daniëlle vormen ons "preventie" team. Indien er bij u tandsteen verwijderd moet worden zonder dat er sprake is van parodontitis, dan zijn zij de aangewezen personen.

Ook geven zij instructie over het schoonhouden van uw gebit, over hoe om te gaan met een prothese op implantaten en bereiden ze u voor op de implantologie behandeling.

Drie gedreven en enthousiaste assistentes!

tandarts in Eindhoven balie assistentes

Balie assistentes Debby en Christel

tandarts in eindhoven het hele assistententeam

Het complete assistententeam

Wij zijn op zoek naar een enthousiaste tandartsassistente

Werken bij de Kliniek voor Mondzorg is werken in een moderne, goed georganiseerde tandartspraktijk.

Onze cliënten verwachten veel van ons, wij verwachten dus ook veel van jou: kennis en vaardigheden, teamgeest en werklust.

Wij staan altijd open voor ontwikkeling en verbetering en houden van een goede werksfeer.

Wij hebben per 1 januari een full time assistente nodig, liefst iemand die ook geïnteresseerd is in tandtechniek. 

Stuur een CV met brief naar meppelink@dekliniekvoormondzorg.nl