Het team van onze tandartspraktijk in Eindhoven

tandarts eindhoven beste tandarts eindhoven

Tandarts Implantoloog Krzysztof Mlodecki

Sinds 2018 werkt Krzysztof bij ons in de Kliniek voor Mondzorg. 

In 2009 studeerde hij af aan de Poznan University of Medical Sciences. Sinds die tijd is hij in Nederland werkzaam geweest bij een grote kliniek in Best. Daar heeft Krzysztof veel ervaring opgedaan in de implantologie en restauratieve tandheelkunde. In 2012 haalde hij ook zijn Master of Oral Surgery and Implantology in Duitsland.

Lid van de KRT en KNMT, BIG nummer: 79913531802

tandarts voor orthodontie in eindhoven

Tandarts voor orthodontie Aleksandra Preus

Sinds maart 2015 is Aleksandra bij de Kliniek voor Mondzorg werkzaam.

In 2009 studeerde zij af aan de Poznan University of Medical Sciences. Sinds die tijd is ze in Nederland werkzaam geweest in zowel Eindhoven als 's Hertogenbosch. Haar hart ligt bij de algemene tandheelkunde met als extra aandachtsgebied orthodontie.

Lid van de ANT en KRT,  BIG nummer: 79913467302

tandarts eindhoven

Tandarts Henny van de Loo

Henny van de Loo is algemeen tandarts en afgestudeerd in 1980. Vanaf dat moment heeft zij haar eigen praktijk gevoerd in Waalre. Henny is op tandheelkundig gebied breed georiënteerd, maar tandprotheses en kroon- en brugwerk zijn haar specialiteit.

Vanaf januari 2012 heeft Henny haar activiteiten in Waalre beëindigd en zet ze haar praktijk bij ons voort. Hier zijn we natuurlijk zeer verheugd over.

KRT-geregistreerd, lid van de KNMT, BIG nummer: 79021517802.

 

tandarts eindhoven mra slaapapneu

Tandarts MRA Specialist Mirjam Neuteboom

Mirjam Neuteboom is in 1984 afgestudeerd als algemeen tandarts. In onze tandartspraktijk richt zij zich onder andere op de jeugd. Zij is gespecialiseerd in de vroegtijdige behandeling van orthodontische afwijkingen. Sinds 2010 is zij tevens NVTS geaccrediteerd tandheelkundig slaapgeneeskundige. Naast algemene tandheelkunde houdt zij zich dan ook bezig met snurk- en apneuproblemen.

KRT- en NVTS geregistreerd, lid van de KNMT, BIG nummer: 69022960502

mondhygieniste eindhoven de kliniek voor mondzorg

Mondhygiëniste Marissa Roxs

Marissa Roxs is in 2007 afgestudeerd aan de Hoge School van Utrecht en heeft daarbij haar "Bachelor of Health" behaald. Tijdens haar studie heeft Marissa in verschillende praktijken stage gelopen, ook in het buitenland. Sinds 2007 werkt zij full time als mondhygiëniste.

Lid van de NVM

tandarts in eindhoven preventie assistentes

Preventie assistentes Amanda, Busra en Daniëlle

Amanda, Busra en Daniëlle vormen ons "preventie" team. Indien er bij u tandsteen verwijderd moet worden zonder dat er sprake is van parodontitis, dan zijn zij de aangewezen personen.

Ook geven zij instructie over het schoonhouden van uw gebit, over hoe om te gaan met een prothese op implantaten en bereiden ze u voor op de implantologie behandeling.

Drie gedreven en enthousiaste assistentes!

tandarts in Eindhoven balie assistentes

Balie assistentes Debby en Christel

tandarts in eindhoven het hele assistententeam

Het complete assistententeam