Innovatieve tandheelkundige zorg

U de beste tandheelkundige zorg leveren, dat is waar de Kliniek voor Mondzorg voor staat. Innovatie op het gebied van materialen, behandelmethoden, hulpmiddelen en de ontwikkeling van onze medewerkers spelen daarbij een grote rol. Met als uiteindelijk doel: blije cliënten met een gezond gebit en stralende lach.

Samen werken aan een gezond gebit

U kunt van onze tandartsen en assistenten alle inzet en deskundigheid verwachten die nodig zijn voor een gezonde mond en mooi gebit. Wij gaan er echter vanuit dat u er ook alles aan doet om uw mond zo gezond en schoon mogelijk te houden. Alleen als u ook inzet levert, kunnen we een optimaal resultaat behalen.

Op uw gemak in de tandartsstoel

Onze moderne en efficiënte praktijk in Eindhoven voldoet niet alleen aan alle normen op het gebied van hygiëne en röntgen. Het is een kleurrijke praktijk die openheid uitstraalt. Wij vinden het namelijk belangrijk dat u zich volledig op uw gemak voelt wanneer u een bezoek brengt aan de tandarts.

U bent bij ons geen nummer. Ons team van tandartsen en assistenten streven ernaar om u bij naam te kennen. U kunt altijd snel bij ons terecht kunt. U krijgt de tijd en uitleg die u verdient. In het geval van een uitgebreide behandeling zal de tandarts met u een afspraak maken om een behandelplan op te stellen en door te nemen.

Specialistische tandheelkunde

De Kliniek voor Mondzorg is met name op het gebied van implantologie en prothetiek zeer gespecialiseerd. Collega-tandartsen en zorgverzekeraars sturen regelmatig cliënten naar ons door vanwege deze expertises.

Onze visie is om met behulp van implantaten en tandprotheses een optimale kauwfunctie te garanderen. Waarbij comfort en esthetiek een belangrijk onderdeel zijn.

MRA-specialist

Sinds een aantal jaar kunt u ook met snurkproblemen en slaapapneu in onze praktijk terecht.

Bijna alle behandelingen voeren we uit in onze eigen tandartspraktijk in Eindhoven, zodat we u zo weinig mogelijk hoeven door te verwijzen. Voor u wel zo prettig.

Conform NMT

Moet u een grotere behandeling ondergaan? Dan stellen wij voor u een duidelijke offerte op. Wij werken conform de NMT-tarievenlijst.

tandartspraktijk Eindhoven