Maak een afspraak bij de Kliniek voor Mondzorg

Tandartspraktijk in Eindhoven

De Kliniek voor Mondzorg in Eindhoven neemt nog steeds patiënten aan. Maak een afspraak bij een van onze tandartsen of de mondhygiëniste. Voor meer informatie over implantaten, tandprothesen, kronen, bruggen, het Cerec-systeem of MRA neemt u contact op via info@dekliniekvoormondzorg.nl of bel 040-2514527.

Ons zorgmailadres voor collega's is: 500085288@lms.lifeline.nl

 

 

Bereikbaar met het openbaar vervoer

De Kliniek voor Mondzorg is vanaf het centraal station in Eindhoven bereikbaar met de stadsbus nummer 14 richting Veldhoven centrum. Vanaf daar is het nog slecht 5 tot 10 minuten lopen tot de praktijk. U loopt richting de rondweg en de Albert Heijn XL. 

Uitsluitend op afspraak

Over het algemeen wordt bij een periodiek onderzoek alleen de controle gedaan en eventueel tandsteen verwijderd. Dit betekent dat u voor de overige behandelingen een vervolgafspraak moet maken. Op deze manier kunnen wij zo optimaal mogelijk plannen en de wachttijd beperkt houden.

Afspraak afzeggen
Heeft u een afspraak, maar bent u onverwachts verhinderd? Laat dit minimaal 24 uur van tevoren weten. Indien u de afspraak niet op tijd afzegt, zijn wij helaas genoodzaakt om de gereserveerde stoeltijd in rekening te brengen.

Service
Als het weer tijd is voor de halfjaarlijkse controle sturen wij u per post of e-mail een bericht. Het is ook mogelijk om een nieuwe controle-afspraak te maken aan de balie.

Betaling

De nota’s van uw behandeling dient u bij ons ter plaatse te voldoen. Dit kan per automatische incasso, per pinbetaling of contant. U dient de nota zelf in bij uw zorgverzekeraar. Bij uitgebreide behandelingen waarvoor een machtiging is vereist worden de nota’s rechtstreeks bij de zorgverzekeraar gedeclareerd.

mondhygiƫniste Eindhoven
De Kliniek voor Mondzorg in Eindhoven

Bereikbaarheid:

Wij zijn van maandag t/m vrijdag bereikbaar van 8.30 tot 12.00 uur en van 13.00 tot 17.00 uur op telefoonnummer 040-2514527

Ontevreden over uw behandeling?

Het kan voorkomen dat u vindt dat u onjuist of onzorgvuldig geïnformeerd of behandeld bent. Laat het ons weten en vraag ons om een verhelderend gesprek. Wij leggen graag aan u uit waarom bepaalde keuzes zijn gemaakt.

Bent u niet tevreden? Dan kunt u advies inwinnen bij het Tandheelkundig Informatiepunt (TIP), opgericht door onze beroepsorganisatie, de KNMT. Levert ook dit geen bevredigende oplossing? Maak dan gebruik van de KNMT- klachtenregeling waarbij wij zijn aangesloten.

Botenlaan 82, 5652 CB Eindhoven